Verzending

Nivello verzendt naar België en Nederland en biedt snelle verzendmethoden tegen geweldige tarieven of zelfs gratis voor de meeste klanten. Hieronder meer details:

 • Verzendtijden

  Als je een bestelling hebt geplaatst, duurt het 1 werkdag voordat je bestelling door ons magazijn verwerkt en verzonden is. Zodra je bestelling verzonden is, ontvang je een trackinglink waarmee je de bestelling kunt volgen. Bestellingen voor 16 uur worden de volgende werkdag geleverd in België. Bestellingen voor 16 uur worden binnen de 2 werkdagen geleverd in Nederland. 

  Tijdens promotie- en vakantieperiodes kunnen zendingen iets vertraagd zijn door grotere bestelvolumes. Onze excuses voor het ongemak.

 • Een bestelling omleiden of annuleren

  Zorg ervoor dat je verzendadres correct is. Zodra de bestelling is verzonden, wat we zo snel mogelijk proberen te doen, kunnen we geen wijzigingen meer garanderen. Stuur een e-mail naar info@nivello.eu met je bestelnummer en we zullen je zo goed mogelijk proberen helpen.

 • Bezorging

  Voor elke bestelling onder de €50 in België of Nederland rekenen wij €5 aan. Transittijden worden uitgedrukt in werkdagen. Bij bestelling met een aankoopbedrag vanaf €50 bieden wij gratis verzending aan in België en Nederland.

 • Mijn bestelling volgen

  Je ontvangt binnen 1 werkdag na het plaatsen van je bestelling een bevestigingmail met een trackingnummer. Klik op je trackingnummer en je wordt doorgestuurd naar de trackingpagina.

 • Express verzending

  Helaas bieden wij geen snellere verzendmogelijkheden aan. Wij hanteren de snelste verzendtijden die mogelijk zien, afhankelijk van het land van levering.

Veel gestelde vragen

Ik heb mijn pakket nog niet ontvangen

Heb jij jouw pakket nog niet ontvangen? Stuur ons dan een mailtje via het contactformulier op de website of op info@nivello.eu. Wij streven ernaar om vragen binnen de 24 uur te beantwoorden, weekends en feestdagen niet meegerekend.

Bevestiging mail niet ontvangen

Heb jij jouw bevestiging mail nog niet ontvangen? Stuur ons dan een mailtje via het contactformulier op de website of op info@nivello.eu. Wij streven ernaar om vragen binnen de 24 uur te beantwoorden, weekends en feestdagen niet meegerekend.

Ik heb niet alles ontvangen

Heb jij niet alle producten uit je bestelling ontvangen? Stuur ons dan een mailtje via het contactformulier op de website of op info@nivello.eu. Wij streven ernaar om vragen binnen de 24 uur te beantwoorden, weekends en feestdagen niet meegerekend. Wij onderzoeken wat er fout is gelopen en nemen via mail contact met je op.