Ontdek de Tiling Buddy voor perfecte tegeloppervlakken

Ontdek de Tiling Buddy voor perfecte tegeloppervlakken

Als enthousiaste doe-het-zelver weet je dat het plaatsen van tegels een uitdagende taak kan zijn, vooral als je streeft naar een professioneel ogend resultaat. Gelukkig is er nu een hulpmiddel op de markt dat het nivelleren van tegels gemakkelijk en efficiënt maakt: de Tiling Buddy. In dit blogartikel zullen we de voordelen en functies van de Tiling Buddy toelichten en waarom dit nivelleersysteem een must-have is voor elke doe-het-zelver.

Wat is de Tiling Buddy?

De Tiling Buddy is een geavanceerd nivelleersysteem dat speciaal is ontworpen om doe-het-zelvers te helpen bij het creëren van perfect vlakke tegeloppervlakken. Het is een onmisbaar gereedschap voor zowel beginners als ervaren tegelzetters, omdat het de plaatsing van tegels vereenvoudigt en de eindresultaten verbetert.

Hoe werkt de Tiling Buddy?

Het Tiling Buddy nivelleersysteem bestaat uit drie hoofdcomponenten: levelling clips, keggen en een tang. De clips worden geplaatst tussen de tegels en zorgen voor een gelijkmatige afstand en hoogte, terwijl de keggen de tegels op hun plaats houden en zorgen voor een perfecte vlakheid. De tang wordt gebruikt om de clips en keggen aan te duwen zodat een alle tegels op de zelfde hoogte komen te liggen.  

Voordelen van de Tiling Buddy

a. Perfect vlakke oppervlakken: Met de Tiling Buddy kun je eenvoudig tegels op gelijke hoogte brengen, waardoor je een perfect vlak tegeloppervlak krijgt. Dit zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling, maar maakt ook het voegen veel gemakkelijker.

b. Tijdbesparing: Het gebruik van de Tiling Buddy versnelt het tegelzetproces aanzienlijk. Je hoeft geen kostbare tijd te verspillen aan het corrigeren van oneffenheden of het herpositioneren van tegels. Dit betekent dat je je project sneller kunt voltooien en sneller kunt genieten van het eindresultaat.

c. Eenvoudig in gebruik: De Tiling Buddy is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Zelfs als je geen ervaren tegelzetter bent, kun je moeiteloos en nauwkeurig tegels plaatsen met behulp van dit systeem. Het is intuïtief en vereist geen ingewikkelde installatieprocedures.

d. Herbruikbaar: De clips en keggen van de Tiling Buddy zijn herbruikbaar, wat betekent dat je ze meerdere keren kunt gebruiken. Dit maakt het systeem kostenefficiënt en duurzaam.

Toepassingen van de Tiling Buddy

De Tiling Buddy is geschikt voor een breed scala aan tegeltoepassingen, zoals vloeren, wanden, backsplashes en nog veel meer. Of je nu tegels plaatst in de keuken, badkamer of een andere ruimte, dit nivelleersysteem zorgt voor een professionele afwerking.

Waarom kiezen voor de Tiling Buddy?

De Tiling Buddy onderscheidt zich van andere nivelleersystemen op de markt vanwege zijn gebruiksgemak, betrouwbaarheid en uitstekende resultaten. Het is een investering die zichzelf terugverdient door tijdbesparing en een verbeterd eindresultaat. Met de Tiling Buddy kun je jouw tegelprojecten naar een hoger niveau tillen.

Als doe-het-zelver wil je de beste resultaten behalen bij het plaatsen van tegels, en daarom is de Tiling Buddy het ideale hulpmiddel voor jou. Dit geavanceerde nivelleersysteem maakt het gemakkelijk om perfect vlakke tegeloppervlakken te creëren, terwijl het je ook tijd en moeite bespaart. Kies voor de Tiling Buddy en geniet van de voordelen van professioneel uitziende tegelprojecten, of je nu een beginner bent of een ervaren tegelzetter.

Neem vandaag nog contact op met onze webshop om je eigen Tiling Buddy nivelleersysteem aan te schaffen en je tegelprojecten naar een hoger niveau te tillen!

Terug naar blog
 • Perfect glad tegelen, hoe doe je dat?

  De badkamer, keuken of een toilet tegelen? Voor een mooi en vlak resultaat is een nivelleersysteem essentieel. Dankzij dit systeem zijn vloer- en wandtegels efficiënt en vlak te plaatsen. Bij...

  Perfect glad tegelen, hoe doe je dat?

  De badkamer, keuken of een toilet tegelen? Voor een mooi en vlak resultaat is een nivelleersysteem essentieel. Dankzij dit systeem zijn vloer- en wandtegels efficiënt en vlak te plaatsen. Bij...

 • Welke afstandhouders heb je nodig voor jouw pro...

  Tussen alle tegels dezelfde voegbreedte aanhouden? Met afstandhouders ben je altijd zeker van de gewenste voegbreedte. Het gebruik van afstandhouders voor je tegels brengt nog meer voordelen met zich mee....

  Welke afstandhouders heb je nodig voor jouw pro...

  Tussen alle tegels dezelfde voegbreedte aanhouden? Met afstandhouders ben je altijd zeker van de gewenste voegbreedte. Het gebruik van afstandhouders voor je tegels brengt nog meer voordelen met zich mee....

1 van 2